Her finder du udvalget af de lækre Miyabi køkkenknive.
Fremstillet i Japan i de ypperste materialer og naturligvis knivskarpe.
Knivene i serien 5000MCD fra MIYABI forener de japanske knives skønhed og skarphed.
Knivbladskernen af MicroCarbide-pulverstål MC63, der er indhyllet i 100 lag stål, har en hårdhed på ca. 63 på Rockwell-skalaen og maksimal slidstyrke.
Knivbladet, der er hvæsset på begge sider og har en ultraskarp Honbazuke-slibning, sørger for en fantastisk skarphed. Hvert knivblad bliver slebet i hånden til en meget skarp vinkel på 9,5°-12°.
Skæftet af masurbirk i traditionel „D-form“ sørger for god balance, optimal kontrol og nem skæring. Den elegante endehætte fuldender skæftdesignet på passende vis.
Er du i tvivl om, hvilken kniv du skal vælge? Så læs vores
guide til valg af køkkenkniv hér