Miyabi Sujihiki, 24 cm - 5000 MCD
Før 3.395,00 kr.
2.546,25 kr.
Spar848,75 kr.
På lager - Levering 1-3 hverdage
Bemærk venligst: Der optjenes ikke bonuspoint af denne vare.
Sujihiki kniven fra Miyabi 5000MCD serien er en japansk forskærerkniv med et håndsmedet blad bestående af 100 lag af forskellige typer stål.
Selv MicroCarbide MC63 pulverstålsbladkernen er indlejret i lag af to forskellige slags stål. Blade fremstillet på denne måde er utroligt hårde og genkendes ved det smukke damaskdesign. Kvalitetsmaterialerne og den omfangsrige fremstillingsproces gør Sujihiki fra ZWILLING til en meget slidstærk kniv.
Både det 24 cm lange blad og skaftet er kendetegnet ved høj funktionalitet og et tiltalende udseende.
Det ergonomiske skaft er lavet af det allerbedste Masurtræ, og passer perfekt til stålbladet af høj kvalitet.
Sujihiki er ideel til at skære kød og fisk eller til at udskære en steg.
Knivens skalpelagtige skarphed kommer fra en unik finslibningsteknik. Først skærpes bladet ved håndkraft to gange på roterende sten og derefter poleres det på et læderhjul. Denne såkaldte Honbazuke finslibning giver Sujihiki dens ekstreme skarphed og frembringer damaskdesignet fra de 100 stållag.
Knive skabt på denne måde er kendetegnet ved deres fremragende skæreevne og modstandsdygtighed over for rust.
Du kan let og ubesværet udskære en steg eller andre store udskæringer af kød med denne kniv.
Bladkerne lavet af MicroCarbide MC63 pulverstål indlejret i 100 lag stål og enestående skæreevne. Exceptionel hårdhed på 63 Rockwell.
CRYODUR® ishærdede blade giver særdeles god skæreevne, korrosionsbestandighed og optimal bladfleksibilitet.
Autentisk japansk bladprofil.
Det symmetriske blad med et ultraskarpt Honbazuke skær sikrer utrolig skarphed.
Traditionelt "D" skaft lavet af Masurtræ med unikke årer på hver kniv. Perfekt balance, optimal kontrol og utrættelig skæring.
Håndtagets længde:
13,8 cm.
Klingens afslutning
Honbazuke Edge
Bladets hårdhed (HRC)
62-64 HRC
Varenummer:34378-241-0