Whocopied.me

Proraso Cologne, Cypress & Vetiver, 100 ml.

1 anmeldelser
185,00 kr.
På lager - Levering 1-3 hverdage
Træd ind i den ærefulde tradition af vådbarbering med Proraso's klassiske cologne - den uundværlige afslutning på din barberingsrutine.

Denne cologne er ikke bare en duft, den er en hyldest til tradition og elegance.

Brug den som den perfekte afslutning på din barbering og mærk, hvordan din hud bliver tonet og opfrisket, mens du nyder den subtile, maskuline duft.

Colognen fremhæver en sofistikeret duftprofil af cypress og friske vetiver, der giver et varigt indtryk af maskulinitet og raffinement.

Udforsk den komplette serie af velduftende produkter, herunder barbercreme, aftershave, skægbalsam, skægolie og skægshampoo, der alle harmonerer perfekt med den samme uimodståelige duft.

Proraso's klassiske cologne er ikke kun et produkt - det er en oplevelse af ren luksus og velvære, der fuldender din barberingsrutine og efterlader dig klar til dagen!
Specifikationer
Indhold:
100 ml.
Topnoter:
Cypress, Bergamot
Hjertenoter:
Vetiver, Cedarwood
Basenoter:
Amber, Musk
Ingredienser:
Alcohol Denat., Aqua (Water/Eau), Parfum (Fragrance), Sodium Benzotriazolyl Butylphenol Sulfonate, Tris(Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Tributyl Citrate, Buteth-3, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Citral, Limonene, Linalool.
Brand:
Kategori:
Varenummer:400772